top of page

Wimpers & wenkbrauwen verven

Waarom verven?

Niet iedereen heeft donkere wimpers en wenkbrauwen, haartjes lijken weg te vallen doordat ze blond of rood zijn van kleur. Door de wenkbrauwen en wimpers te verven zijn de haartjes vanaf de wortel tot de puntjes zichtbaar. Er is voor ieder gezichtstype een kleur, meestal wordt er gekozen voor zwart of bruintinten maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. Vraag ernaar in de salon. Het grote voordeel is dat wenkbrauwhaartjes zichtbaar worden en dus raden wij dit ook aan in combinatie met wimperextensions voor een complete look.

 

De wimpercyclus

Uw wimpercyclus is ongeveer 4 – 6 weken, dit houdt in dat na een maand a 1,5 maand de wimpers weer hun eigen natuurlijke kleur hebben, omdat ze zijn uitgevallen en er nieuwe haartjes voor zijn teruggekomen. In de zomer gaat dit proces iets sneller, dit komt door het zonlicht en door het zwemmen in choor- en zeewater. ’s Winters zul je dus iets langer plezier hebben van je geverfde wimpers en wenkbrauwen.

 

Mascara vervanger ?

Geverfde wimpers zijn niet te vergelijken met het effect van bijvoorbeeld mascara of wimperextensions, de verf zorgt ervoor dat de haartjes van zichzelf zwart zullen zijn maar zorgt niet voor volume. Het is ideaal wanneer u nooit mascara draagt maar niet als vervanging te gebruiken als het gaat om volume en krul.

wenkbrauw Plukken
bottom of page