top of page
Glanzende blauwe oogschaduw

Wimperextensions - volume lashes

Wat zijn volume lashes?

Volume lashes zijn wimperextensions gezet op een speciale manier waardoor je meer volume creëert. Ook voor mensen met weinig of zwakke natuurlijke wimperhaartjes is dit dé oplossing om een vollere look te verkrijgen. Naar wens kunnen er 3 tot wel 12 wimperextensions worden geplaatst op 1 natuurlijk haartje, uiteraard hangt de hoeveelheid die geplaatst kan worden wel af van de conditie van uw eigen wimpers. Bij volume wimpers gebruiken wij zeer dunne haartjes van 0,05 mm dik waardoor deze superzacht, licht en comfortabel aanvoelen. Er worden dus andere haren gebruikt dan bij de one by one techniek.

 

Wat is het verschil tussen one by one lashes en volume lashes?

Volume lashes worden dus gezet met dunnere extensions, zo dun dat 12 volume extensions gelijk staan aan een 0,20 (one by one) extension. De krul en lengte is evenals bij de one by one extensions geheel zelf te bepalen. De kleur van onze extensions is diep zwart.

 

Probleemloos

Wimperextensions zijn tegenwoordig niet alleen meer voor speciale gelegenheden, ontzettend veel vrouwen dragen altijd wimperextensions. U kunt er alles probleemloos mee doen zoals, douchen, zwemmen, slapen, sauna bezoek, make up dragen enzovoort. 

Behandeling
Uiteraard is al het personeel bij Beautysalon Ibiza gecertificeerd wimperstyliste en de behandeling duurt zo’n 2 uur uur waarbij u ontspannen in de behandelstoel ligt. Uw natuurlijke wimpers worden voorzien van extensions, dit houdt in dat er na de volume behandeling nagenoeg alle geschikte natuurlijke wimperharen voorzien zijn van extensions.

Semipermanent
De extensions zijn semipermanent, aan de hand van uw wimpercyclus kunnen wij samen met u bepalen wanneer het tijd is voor een refill behandeling.  U zult langer plezier hebben van uw wimpers als u ze om de 2 á 3 weken laat opvullen. De wimperextensie valt tegelijk uit met uw eigen wimperhaartje en zullen wanneer u volgens onze adviezen handelt niet schadelijk zijn voor uw eigen wimpers. Het uitvallen van de eigen wimperhaar is een natuurlijk proces en dit gebeurt dus ook wanneer u geen extensions draagt.

 

Verschillen
Er zijn diverse soorten lengtes, diktes en krullen, wij bepalen samen welke lengte en krul het beste bij uw wensen past. Van natuurlijk tot glamour. Alles is mogelijk!


Onderhoud
Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt. Tijdens of na de behandeling vertellen wij u hoe u de extensions het beste kunt verzorgen, ook krijgt u een wimperborsteltje mee naar huis om ze te kammen.
 
Comfortabel
De extensions zult u niet voelen zitten, ze zijn zacht en vederlicht. Het is heerlijk om de dag te beginnen met wimpers waar u niet veel aan hoeft te doen.

 

Merken

Beautysalon Ibiza werkt met verschillende A-merken, maar hoofdzakelijk met LASH EXTEND.

 

 

 

bottom of page