top of page

Wimperextensions - one by one

Probleemloos

Wimperextensions zijn tegenwoordig niet alleen meer voor speciale gelegenheden, ontzettend veel vrouwen dragen altijd wimperextensions. U kunt er alles probleemloos mee doen zoals, douchen, zwemmen, slapen, sauna bezoek, make up dragen enzovoort. 

Behandeling
Uiteraard is al het personeel bij Beautysalon Ibiza gecertificeerd wimperstyliste en de behandeling duurt +/- 1,5 uur waarbij u heerlijk kunt relaxen. De  wimperextensions worden haartje voor haartje gezet, dit houdt in dat er na de behandeling

+/- 120 extensions zijn geplaatst.

Semipermanent
De extensions zijn semipermanent, aan de hand van uw wimpercyclus kunnen wij samen met u bepalen wanneer het tijd is voor een refill behandeling.  U zult langer plezier hebben van uw wimpers als u ze om de 2 à 3 weken laat opvullen. De wimperextensie valt tegelijk uit met uw eigen wimperhaartje en zullen wanneer u volgens onze adviezen handelt niet schadelijk zijn voor uw eigen wimpers. De eigen wimperhaartjes vallen uit door een natuurlijk proces en vallen dus ook uit wanneer u geen extensions draagt.

 

Verschillen
Er zijn diverse soorten lengtes, diktes en krullen, bij Beautysalon Ibiza bepalen wij samen welke lengte en krul het beste bij uw wensen past. De kleur van onze one by one extensions is diep zwart en ze hebben een zijde glans.


Onderhoud
Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt. Na of tijdens uw behandeling vertellen wij u hoe u de extensions het beste kunt verzorgen en krijgt u een borsteltje mee naar huis om ze te kammen. 
 
Comfortabel
De extensions zult u niet voelen zitten,  ze zijn zacht en verderlicht. Het is heerlijk om de dag te beginnen met wimpers waar u niet veel aan hoeft te doen!

 

Merken

Beautysalon Ibiza werkt met verschillende A-merken, maar hoofdzakelijk met LashExtend.
 


 

one by one
bottom of page