top of page

Algemene voorwaarden Beauty Salon Ibiza

 

 

1. prijzen en betalingen

1.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro inclusief BTW (tenzij anders vermeld)

1.2 Betaling dient direct na de behandeling te geschieden via contante betaling in de salon.


1.3 Beauty salon Ibiza heeft het recht de prijzen te veranderen wanneer de inkoop van de producten in prijs zijn gestegen.

 

 

2. garantie

 


2.1 Beautysalon Ibiza werkt met producten die goedgekeurd zijn binnen de EU. 

 

2.2 Bij klachten over de wimperextensions kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen alleen garantie in de vorm van product aanbieden wanneer u tot drie dagen na uw bezoek bij Beautysalon Ibiza aanzienlijke klachten kunt aantonen. Samen zullen wij hiernaar kijken en wanneer dit binnen de garantie valt opnieuw herplaatsen. ZONDER foto of bewijs geven wij GEEN garantie. Ook wanneer de wimperextensions eigenhandig zijn verwijderd of wanneer u zich niet aan de nazorg heeft gehouden, kunnen wij geen garantie bieden. Garantie op alle behandelingen worden herstelt op data en tijdstip dat ons uitkomt d.w.z. binnen enkele dagen na uw klacht.

 

2.3 Bij klachten over de gelmanicure kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen alleen garantie in de vorm van product bieden wanneer u binnen drie dagen kunt aantonen dat de gel polish dermate is beschadigd zonder dat u er zelf aan heeft gezeten. Behandelingen die wegens vakantie/afwezigheid van de klant niet direct kunnen plaatsvinden moeten helaas worden geweigerd.

 

2.4 Beautysalon Ibiza is niet aansprakelijk voor (medische) kosten die voortkomen uit allergische reacties door onze producten.  

 

2.5 Wij geven in geen enkel geval garantie in contanten. Enkel in dienst/product zie parafgraaf 2.1 - 2.2 - 2.3.

 

3. aansprakelijkheid

 

 

3.1 Beautysalon Ibiza is niet aansprakelijk voor schade aan de eigen wimpers wanneer u de extensions zelf heeft verwijderd of wanneer u onze adviezen niet heeft opgevolgd.

 

3.2 Beautysalon Ibiza is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van goederen die u meebrengt naar de salon. 

 

 

4. afspraken

 

 

4.1 Wanneer u een afspraak heeft gemaakt en u deze niet door kunt laten gaan dient u dit minimaal 24 (vier- en- twintig) uur van te voren aan ons door te hebben gegeven, wij rekenen 50% van het bedrag wanneer u niet tijdig afzegt en/of wijzigt of wanneer u zonder opgaaf van reden niet verschijnt op de afspraak. Bij het niet voldoen van deze factuur schakelen wij een incassobureau in. De bijkomende kosten hiervan zijn voor u.

 

4.2 Verschijn alstublieft op tijd op uw afspraak met schone wimpers en huid, dit wegens de afspraken die na u staan gepland, te laat verschijnen gaat van uw eigen behandeltijd af.

 

 

5. copyright

 

5.1 Teksten, prijzen en persoonlijke foto's zijn copyright van Beautysalon Ibiza. Bij het plaatsen van foto's vragen wij indien u herkenbaar in beeld bent, vooraf toestemming aan u.

 

 

6. influencers & media

 

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf voor een magazine, televisie of radio?

We just love it! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Beautysalon Ibiza 2022

 

bottom of page